Jornades dedicades a Josep Ferrater Mora

Jornades Josep Ferrater i MoraAmb motiu del centenari del seu naixement, els dies 7 i 8 de novembre se celebraran les Jornades dedicades al filòsof i assagista Josep Ferrater Mora (Barcelona 1912-1991). La primera sessió del 7 de novembre tindrà lloc a Girona, en l’auditori Josep Viader de la Casa de Cultura, i el 8 de novembre l’acte se celebrarà a la Sala Prat de la Riba de l’IEC. Els actes començaran a partir de les 11 hores i podeu consultar el programa detallat al lloc web de l’IEC.

Aquestes jornades han estat organitzades per l’IEC, la Càtedra Ferrater Mora, de la Universitat de Girona (UdG), i la Institució de les Lletres Catalanes(ILC), amb la col·laboració de la Societat Catalana de Filosofia (SCF), de l’IEC, i la Comissió de Commemoracions de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter