Debat: La ciència a Catalunya a la propera legislatura

Demà, 7 de novembre a les 12.00h, tindrà lloc un acte en què representants dels partits amb grup propi al Parlament de Catalunya debatran i respondran preguntes sobre la seva política d’R+D, i sobre els seus programes per a la propera legislatura. Es tracta del primer debat del cicle Ciència en temps de recessió, i serà moderat per Joaquim Elcacho, periodista, expresident i assessor de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). El col·loqui es durà a terme a l’Ateneu Barcelonès, entitat organitzadora de l’acte  juntament amb l’ACCC.

Podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a comunicacio@accc.cat. També us podeu informar del programa, les entitats organitzadores i els representants dels partits polítics que intervindran en l’acte, al lloc web de l’Ateneu Barcelonès.

Una resposta a Debat: La ciència a Catalunya a la propera legislatura

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    El debat sobre ‘La ciència a Catalunya a la propera legislagura’ ja està disponible a You Tube [http://www.youtube.com/watch?v=kJDiIuLQBy8].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter