Simposi internacional: "Evolución por cooperación. La obra de Lynn Margulis (1938-2011)"

Simposi Lynn MargulisLa Fundación Ramón Areces, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), organitzen el Simposi internacional: Evolución por cooperación. La obra de Lynn Margulis (1938-2011) que se celebrarà a Madrid els dies 12 i 13 de novembre. Durant aquests dos dies es retrà homenatge a la biòloga nord-americana Lynn Margulis en el primer aniversari de la seva mort i es presentaran els últims avenços en diversos temes relacionats amb el seu treball.

L’acte està coordinat per Ricard Guerrero, professor de la Universitat de Barcelona (UB) i secretari científic de l’IEC. S’inaugurarà amb la conferència “L’evolució moral de la humanitat”, a càrrec de Salvador Giner, president de l’IEC.

El simposi tindrà lloc a partir de les 9.30 hores al Saló d’Actes de la Fundación Ramón Areces (C. Vitruvio 5, 28006 Madrid). Trobareu més informació al lloc web de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter