Convocatòria: BiophotonicsPlus Call (2012)

La Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria BiophotonicsPlus per al finançament de projectes transnacionals d’R+D en el camp de la biofotònica, i les aplicacions de la fotònica a les ciències de la vida i la salut. En la convocatòria hi participen els països i regions següents: Catalunya, Flandes, Alemanya, Israel, Letònia, la Toscana i el Regne Unit. El pressupost total per aquesta iniciativa és de 15 milions d’euros.

En l’àmbit català, hi poden concursar les empreses amb establiment operatiu a Catalunya. D’altra banda, les universitats, centres de recerca i centres tecnològics catalans, hi poden participar com a subcontractats. Per a ser elegibles, els projectes hauran de comptar amb un mínim de dues entitats independents de dos dels països o regions participants.

El termini de presentació de sol·licituds per a la primera fase de la convocatòria és el 17 de desembre del 2012, i per a la segona, el 9 d’abril del 2013. Totes les propostes s’han de presentar en línia a través del lloc web de BiophotonicsPlus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter