Convocatòria: ERC Consolidator Grants (2013)

ERCL’European Research Council (ERC) ha obert la convocatòria ERC Consolidator Grants (2013), amb un pressupost global de 523 milions d’euros. Les ERC Consolidator Grants s’integren en el programa Ideas del 7th Framework Programme (FP7) de la Unió Europea (UE).

La convocatòria s’adreça a investigadors amb 7-12 anys d’experiència des de la finalització del doctorat per a puguin desenvolupar una carrera científica independent a Europa, i així evitar la fugida de talent. L’únic criteri de selecció és l’excel·lència científica de les propostes presentades per investigadors de qualsevol nacionalitat i establerts a un Estat membre de la UE o a un país associat.

El finançament màxim per a cada ajut és de 2 milions d’euros (en alguns casos, fins als 2,75 milions) per un període no superior als 5 anys. Els termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 de febrer de 2013. Per a més informació, podeu consultar la convocatòria oficial, a més de les entrades sobre els ajuts ERC publicades a aquest bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter