17a edició de la Setmana de la Ciència 2012 (SC12)

La Setmana de la Ciència, iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), celebra enguany, del 16 al 25 de novembre, la seva 17a edició. Els temes centrals de l’SC12 coincideixen amb l’Any Internacional de l’Energia Sostenible per a Tothom, l’Any Europeu per a l’Envelliment Actiu i l’Any de la Neurociència. L’acte inaugural tindrà lloc el 15 de novembre a les  11.00 h a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Durant l’SC12 se celebren centenars d’activitats de divulgació científica a diverses localitats catalanes, i les temàtiques són diverses i per a un públic variat.  La iniciativa inclou les propostes següents: jornades de portes obertes i visites guiades; itineraris didàctics i excursions; exposicions; xerrades; jocs; cursos i tallers científics; cinema; entre d’altres.

Podeu inscriure les vostres activitats a l’Agenda de Ciència que trobareu a Recerca en Acció, el portal de divulgació científica de l’FCRI.

Una resposta a 17a edició de la Setmana de la Ciència 2012 (SC12)

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    L’acte d’inauguració de la Setmana de la Ciència 2012 ja està disponible a la Videoteca de l’IEC [http://videoteca.iec.cat/entrada.asp?v_id=322].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter