Convocatòria: Ajuts per a dur a terme accions especials de recerca i desenvolupament (2012)

La Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement (DGRDI) del Govern de les Illes Balears convoca els Ajuts per a dur a terme accions especials de recerca i desenvolupament per a l’any 2012. Els objectius d’aquesta convocatòria són dur a terme accions especials d’R+D, promoure l’intercanvi i la difusió del coneixement científic, consolidar l’activitat investigadora, i potenciar la interdisciplinarietat entre els grups de recerca de les Illes Balears. El pressupost màxim és de 437.242 euros, i té caràcter biennal.

Les accions especials d’R+D estan destinades a cobrir els objectius científics que requereixen alguna actuació concreta, d’interès i rellevància especials en l’activitat investigadora que es desenvolupa dins el sistema de ciència, tecnologia i innovació de les Illes Balears. Els beneficiaris d’aquestes actuacions poden ser universitats, centres de recerca, centres tecnològics i altres centres públics.

El termini de presentació de les sol·licituds és el 30 de setembre de 2013 i s’han de formalitzar mitjançant el formulari general i els impresos corresponents que disposa la DGRDI. Per a més informació podeu accedir a la convocatòria oficial publicada, el 10 de novembre de 2012, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter