Portal de la llengua de signes catalana

Portal LSCEl Portal de la llengua de signes catalana (LSC) recull per primer cop en una pàgina web tots els recursos lingüístics disponibles en aquest àmbit i els posa a l’abast dels seus usuaris. Conté una gramàtica bàsica de la LSC, un alfabet dactilològic, un llistat bibliogràfic, que inclou tesis i treballs de recerca, i un apartat dedicat a la legislació en matèria de llengua de signes.

Aquest portal és fruit de la col·laboració entre l’IEC i la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i ha rebut el suport del l’Obra Social la Caixa. El projecte està  dirigit per Josep Quer, membre del grup de de recerca Laboratori de Llengua de Signes Catalana (LSC Lab) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Per ampliar la informació, podeu consultar el lloc web del Portal de la LSC, així com l’enregistrament a la Videoteca de l’IEC de la presentació celebrada el passat 13 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter