Convocatòria: Programa Start-Up Catalonia, xarxa d’acceleradores (2012)

ACCIÓ, l’agència de suport per a la competitivitat de l’empresa catalana, ha posat en marxa el nou Programa Start-Up Catalonia, xarxa d’acceleradores, amb l’objectiu de potenciar el creixement de les noves empreses catalanes aportant assessorament, expertesa i eines. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, que s’estructura en tres grans àmbits: sensibilització, creació de l’empresa i creixement empresarial. El programa integral té una durada d’un any amb possibilitat de continuar-ne un segon.

En la convocatòria hi poden participar la tipologia següent d’empreses:

a) Empreses dedicades a la producció de béns i/o serveis amb establiment operatiu a Catalunya.
b) Empreses innovadores.
c) Empreses de fins a 5 anys de vida
d) Empreses amb visió internacional
e) Empreses amb un equip promotor compromès amb el creixement empresarial i amb el programa.

Cada empresa comptarà amb 80 hores d’assessorament i seguiment d’un tutor amb experiència en la creació i creixement d’empreses. També s’ofereixen activitats de networking, formació, assessorament i acompanyament en els diferents processos vitals d’una empresa en fase de creixement. La data límit de presentació de la documentació és el 10 de desembre de 2012.

Per a informar-vos de les condicions i el formulari d’inscripció, podeu accedir a les Bases del Programa Start-up Catalonia al lloc web d’ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter