Debat públic sobre el Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016)

Plan Estatal (2013-2016)La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha publicat el primer esborrany del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016). En la preparació del document hi han participat experts de la comunitat acadèmica, científica, tecnològica i empresarial responsable de l’execució de les activitats d’R+D+I. Ara es poden fer comentaris i esmenes fins el dia 8 de desembre mitjançant la pàgina web disponible des de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

El pla conté les actuacions de l’Administració General de l’Estat espanyol destinades a fomentar i impulsar la generació de coneixements científics i tecnològics, així com la seva aplicació i transferència. Representa l’instrument per desenvolupar els objectius fixats  a l’Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación (2013-2020), també sotmesa a debat públic el passat mes d’octubre.

Per a més informació, podeu consultar el Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), així com altres entrades sobre política científica d’aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter