Convocatòria: Ayudas a Investigación Oncológica (2013)

AECC Ayudas oncologíaL’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) ha obert la convocatòria Ayudas a investigadores en oncología que té l’objectiu de finançar projectes en centres de recerca de l’estat segons tres modalitats de programes: A, B i C.

En la modalitat A, els ajuts s’adrecen a doctors o post residents per a la realització d’un projecte de recerca en un centre estatal. La durada és de tres anys amb un finançament de 45 mil euros bruts anuals i la possibilitat de pròrroga.

En la modalitat B o Retorno, s’adrecen ajuts a doctors o post residents que hagin desenvolupat la seva recerca post doctoral a l’estranger durant un període mínim de quatre anys i vulguin tornar a Espanya. La durada és de quatre anys amb un finançament de 50 mil euros bruts anuals.

Finalment, la modalitat C o Clínica s’adreça a doctors o post residents per desenvolupar un projecte de recerca clínica que cerqui resposta a una incertesa epidemiològica, un problema diagnòstic o terapèutic, una nova estratègia de prevenció o similar. La durada és de tres anys amb un finançament de 45 mil euros bruts anuals i la possibilitat de pròrroga.

És un requisit en les tres modalitats subscriure un contracte laboral entre el centre i l’investigador. Podeu presentar les vostres sol·licituds fins al 23 de gener de 2013. Per ampliar la informació, consulteu el lloc web de l’AECC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter