Convocatòria: Ajuts per recolzar la contractació de personal investigador doctor del Programa Ramón y Cajal (2013)

CEFiO de la Generalitat ValencianaLa Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana ha obert la convocatòria Ajudes per a recolzar la contractació de personal investigador doctor del Programa Ramón y Cajal per part de centres d’investigació. Aquests ajuts s’adrecen a centres de recerca valencians amb l’objectiu de cofinançar la contractació laboral vigent durant 2013 dels investigadors doctors en segona o posterior anualitat.

Les sol·licituds es poden de tramitar telemàticament fins el 30 de desembre de 2012. Trobareu tota la informació sobre aquesta convocatòria al lloc web de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter