Premis Nobel 2012 a l’IEC

Com anys anteriors, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) organitza el 14è Cicle de conferències dels premis Nobel de l’any 2012 els dies 14, 18, 19, 20 i 21 de desembre d’enguany. Durant el cicle s’explicaran i debatran els treballs guardonats amb els premis Nobel que concedeix l’Acadèmia Sueca. Les jornades estan adreçades als membres de l’IEC, als socis de les societats filials i al públic en general, dins el programa d’actuacions de l’Institut, en la difusió de la ciència a la ciutadania. L’assistència a les conferències és gratuïta i tindran lloc a la seu de l’IEC.

Durant el cicle intervindran experts de diversos camps de la recerca com Rafael Franco, en la conferència sobre el Premi Nobel de Química; Jordi Mompart, en la del Premi Nobel de Física; Ángel Rayo, en la del Premi Nobel de Fisiologia; Jordi Massó, en la del Premi Nobel d’Economia; i finalment, Valèria Gaillard, en la del Premi Nobel de Literatura.

Per a més informació, podeu consultar el díptic amb el programa complet al lloc web de l’IEC.

Una resposta a Premis Nobel 2012 a l’IEC

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    A la Videoteca de l’IEC ja podeu consultar els enregistraments del 14è Cicle de conferències dels premis Nobel de l’any 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter