Convocatòria: Beques de postgrau de l’Obra Social "la Caixa" (2013)

Beques la CaixaS’ha obert la convocatòria de beques 2013 de l’Obra Social “la Caixa” per a realitzar estudis de postgrau a Espanya, Europa, Amèrica del Nord o Àsia. Aquest programa té l’objectiu de contribuir a formar els millors professionals per beneficiar així el progrés de la societat en el seu conjunt. S’atorgaran un total de 145 beques distribuïdes de la següent manera: 25 en Espanya, 65 en Europa, 48 en Amèrica del Nord i 7 en Àsia.

Per accedir a les bases de cada convocatòria i ampliar la informació (requisits, terminis, etc.), podeu consultar el lloc web de l’Obra social “la Caixa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter