Convocatòria: Programa ICREA Acadèmia (2012)

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) ha convocat el Programa ICREA Acadèmia 2012 que té la  finalitat d’incentivar i recompensar l’excel·lència investigadora del personal docent i investigador (PDI) doctor amb vinculació permanent a les universitats públiques de Catalunya. Es tracta d’un programa d’intensificació de la recerca destinat exclusivament al professorat universitari que està impartint docència i que es troba en fase plenament activa i d’expansió de la seva activitat.

El Programa té caràcter anual i dura cinc anys, i per a cada investigador reconegut com a ICREA Acadèmia, comporta:

–  Una dotació de 25.000 euros de lliure disposició per a l’investigador.
Un ajut de 20.000 euros per a la universitat a la qual pertany l’investigador que s’haurà de destinar a projectes de recerca relacionats amb la seva activitat, i molt especialment, a la contractació de personal que permeti rebaixar la tasca docent del premiat.
–  Un cànon de 5.000 euros per a la universitat a la qual pertany l’investigador per la participació en la gestió del Programa.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 de gener de 2013, i únicament es poden presentar telemàticament mitjançant el botó Apply del final del text de les bases del Programa ICREA Acadèmia 2012.

Per a més informació sobre les convocatòries d’ICREA podeu consultar les diverses entrades publicades al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter