Thomson Reuters ha reobert ScienceWatch

ScienceWatchThomson Reuters ha reobert ScienceWatch, un lloc web gratuït dedicat a les mètriques de la recerca científica i a l’anàlisi de la productivitat investigadora. Des de l’any 1989, ScienceWatch facilita informació sobre persones, llocs i temes en l’avantguarda de la ciència. El seu públic potencial són els mateixos investigadors, així com els comunicadors especialitzats en ciència.

La nova versió de ScienceWatch incorpora un sistema d’etiquetatge dels continguts per optimitzar els resultats de cerca. ScienceWatch aprofita les dades bibliomètriques del Web of Knowledge i, a més, integra alguns recursos interessants: Global Research Reports (informes sobre àrees científiques o països), Citation Laureates (previsió de guanyadors del Premi Nobel), i Sci-Bytes (tendències en temes de recerca i científics emergents). A més ofereix dades exclusives i comentaris d’alguns dels experts científics més destacats.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de ScienceWatch.

Una resposta a Thomson Reuters ha reobert ScienceWatch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter