Convocatòria: Ajuts a projectes de recerca en l’àmbit de la qualitat democràtica (DEMOC 2013)

Departament de Governació i Relacions InstitucionalsEl Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya ha convocat els Ajuts a projectes de recerca en l’àmbit de la qualitat democràtica (DEMOC) per a l’any 2013. Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts (de sis mil a deu mil euros) les universitats que formen part del sistema universitari català, i les entitats públiques o privades de Catalunya sense finalitat de lucre que tinguin la recerca com a una de les seves activitats principals.

La gestió d’aquesta convocatòria és responsabilitat de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament i en format paper en el registre de l’AGAUR.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de gener de 2013. Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter