Enciende, una nova iniciativa per a l’ensenyament de les ciències

Enciende (Enseñanza de las Ciencias en la Didáctica Escolar) és una iniciativa engegada per la Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE) que té l’objectiu d’acostar la ciència als més petits mitjançant la participació d’agents del sector científic i de l’ensenyament de les ciències. Per a poder-se implicar en els projectes, compartir recursos i participar en les trobades científiques cal registrar-se prèviament al portal.

L’àmbit d’actuació d’aquesta iniciativa abarca totes les etapes d’ensenyament especialment l’educació infantil, i les accions de treball se centren en l’àmbit social, escolar i científic. Fins ara, els resultats són, d’una banda, l’Informe Enciende en què hi participa també el Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM), i de l’altra, el I Simposio Enciende i la plataforma Enciende, espai destinat a la visualització, intercanvi i promoció d’activitats dirigides a connectar la ciència i l’escola.

Per a més informació sobre les novetats, projectes i activitats, podeu consultar el lloc web d’Enciende.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter