SIBHIL·LA, fons bibliogràfic documental per difondre la història, llengua i literatura catalana

SIBHIL·LASIBHIL·LA (Servei d’Informació Bibliogràfica i de Documentació d’Història, Llengua, Literatura i Art de Catalunya) és una nova iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que recull un fons documental bibliogràfic força complet sobre Catalunya. Aquesta eina vol posar a disposició de la docència i la recerca el material humanístic essencial per a facilitar la transferència de coneixement i la seva difusió. Els serveis que s’ofereixen als usuaris són: elaboració de productes culturals a partir de la informació recollida a les bases de dades; suport tècnic a la recerca; i, per últim, atenció personalitzada a les consultes.

SIBHIL·LA és el resultat de la fusió de dos projectes de la UAB creats l’any 1987 per respondre a les necessitats de recerca de professors i grups d’investigació: el Servei de Documentació d’Història Local de Catalunya (SDHLC), del Departament d’Història Moderna i Contemporània, i  TRACES: Base de Dades de Llengua i Literatura Catalanes, elaborada pel Grup d’Estudis de Literatura Catalana Contemporània (GELCC) del Departament de Filologia Catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter