Convocatòria: ERC Proof of Concept Grant (2013)

ERCL’European Research Council (ERC) ha obert la convocatòria Proof of Concept (2013) per donar suport als investigadors finançats en alguna convocatòria anterior de l’ERC per a què puguin desenvolupar aplicacions comercials de la seva recerca. Aquest ajut addicional pot utilitzar-se per posar en pràctica el potencial innovador de les idees generades en els projectes finançants. Els ajuts tindran una durada d’un any i un finançament de fins a 150.000 euros.

Hi han dos terminis de sol·licituds: el primer finalitza el 24 d’abril de 2013 i el segon, el 3 d’octubre de 2013. Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’ERC, així com altres entrades sobre el mateix tema publicades al bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter