Ciència i universitat a Catalunya: nou llibre digital d’accés obert

Ciència i universitat a CatalunyaCiència i universitat a Catalunya. Projecció de futur és el nou llibre digital d’accés obert que ha publicat el servei de Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona (UB) en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Editat per David Bueno, professor del Departament de Genètica de la UB, recull l’opinió de tretze prestigiosos científics que analitzen de manera crítica algunes qüestions clau del sistema universitari, la investigació i la transferència de tecnologia i coneixement a Catalunya. A més, compta amb una introducció exhaustiva a càrrec de Claudi Mans, catedràtic emèrit del Departament d’Enginyeria Química de la UB, que exposa quin és l’estat actual de la universitat i la recerca catalanes.

L’acte de presentació del llibre tindrà lloc l’11 de febrer de 2013 a la Sala Prat de la Riba de l’IEC i inclourà un debat amb alguns dels autors. Podeu consultar el llibre sencer en línia al lloc web de Publicacions i Edicions de la UB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter