Macaulay Library, la col·lecció multimèdia sobre biodiversitat més gran del món

Macaulay LibraryMacaulay Library ofereix en línia la col·lecció multimèdia més gran i antiga del món sobre biodiversitat. Elaborada pel Cornell Lab of Ornithology de Nova York, s’encarrega de recollir, preservar i difondre aquests documents des de 1929 i, actualment, compta amb més de 175.000 gravacions d’àudio i 60.000 de vídeo que documenten el comportament de les diferents espècies animals.

En els darrers anys s’ha realitzat una tasca de digitalització dels arxius analògics de la col·lecció i ja es poden consultar al seu lloc web cercant per taxonomies o mitjançant les funcions avançades de cerca. La base de dades posa l’èmfasi sobretot en la col·lecció d’aus, però igualment podem trobar sons de tot el regne animal.

Per a més informació podeu accedir al lloc web de la Macaulay Library.

Una resposta a Macaulay Library, la col·lecció multimèdia sobre biodiversitat més gran del món

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter