Convocatòria: Clean Sky JTI (2013-01)

La Comissió Europea (CE), en el marc del 7th Framework Programme (FP7), ha obert la 14a convocatòria Clean Sky JTI (2013-01) amb un pressupost de 34,7 milions d’euros. La convocatòria, que forma part de les iniciatives JTI (Joint Technology Initiatives) dins el programa específic de Cooperació, vol promoure el desenvolupament de tecnologies innovadores en la indústria del transport aeri. El programa cobreix 54 temes que s’inclouen en les àrees següents: EcoDesign; Green Regional Aircraft; Green Rotorcraft; Sustainable and Green Engines; Smart Fixed Wing Aircraft; i, per últim,  Systems for Green Operations.

El termini de presentació de sol·licituds és el 18 d’abril de 2013. Per a més informació, podeu consultar les entrades sobre les diverses convocatòries Clean Sky publicades al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter