Revista «Educació i Història»: Nou número

«Educació i Història» és una revista semestral especialitzada en estudis sobre educació des d’una perspectiva històrica, que es començà a publicar l’any 1994.  Editada en català per la Societat d’Història de l’Educació dels Països de la Llengua Catalana (SHE), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), ha publicat recentment en format d’accés obert el número 20 (juliol-desembre 2012).

Els temes més habituals que tracta la revista són: el pensament pedagògic; les institucions educatives; els fenòmens de socialització i l’educació informal; la relació entre política i educació; la història de l’escola; l’educació del lleure; els llibres i materials escolars; les associacions juvenils i la història de la infància; i finalment, l’ensenyament de la història de l’educació.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SHE, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter