Mapping of the European Research Infrastructure Landscape (MERIL)

El Mapping of the European Research Infrastructure Landscape (MERIL) és una base de dades que ofereix un inventari de les Infraestructures de Recerca (RIS) de més rellevància a Europa de tots els dominis científics, incloent el camp de les Humanitats i el de les Ciències Socials. El seu objectiu és oferir als investigadors i responsables polítics un recurs senzill per a la cerca d’informació d’infraestructures modernes, així com fomentar un major sentit de col·laboració amb el Fòrum Estratègic Europeu sobre Infraestructures d’Investigació (ESFRI).

MERIL inclou un inventari d’instal·lacions que abraça des d’arxius i oficines d’estadística a biobancs i satèl·lits. El recurs permet fer cerques generals de centres per domini científic, categoria i país, i també permet editar informes. La base de dades s’actualitza contínuament amb infraestructures que compleixen  uns  criteris d’inclusió específics de qualitat, d’accés i de gestió.

Per  a més informació podeu consultar la versió beta de la base de dades MERIL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter