Revista «Treballs de Sociolingüística Catalana»: Nou número

La revista «Treballs de Sociolingüística Catalana (TSC)» ha publicat en format d’accés obert el número 22 (2012), sota el títol Els usos lingüístics a Catalunya: un estat de la qüestió. La TSC és l’anuari de la Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Es començà a publicar l’any 1977 i té periodicitat anual, i el seu objectiu és estimular i reflectir la recerca en sociolingüística dels països de llengua i cultura catalanes.

Els temes que inclou la TSC abracen els camps de la sociologia de la llengua; l’antropologia; el variacionisme; la psicologia social; la política i planificació lingüístiques; el dret lingüístic, entre d’altres. Val a dir que els darrers números consten d’una part dedicada a un tema monogràfic: el número 14-15 (2000) va estar dedicat als «Aspectes sociolingüístics de la immigració extraeuropea als Països Catalans»; el 16 (2002) a «Llengua i societat al País Valencià»; el 17 (2003) a «L’ús oral del català. Dades, reflexions i propostes»; el 18 (2004) a «La situació sociolingüística a les Illes Balears»;  i finalment, el 19 (2006) a «La situació sociolingüística a Andorra».

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SOCS, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter