Blog Euroscientist

EuroscientistEl blog Euroscientist és la publicació oficial de l’organització Euroscience (ES), associació sense ànim de lucre oberta a professionals de la recerca del sector públic i privat, i a la societat en general, que vol representar la ciència i la tecnologia a Europa. El portal conté articles, opinions i punts de vista d’experts de temes d’actualitat que afecten els científics i la política científica.

El blog també vol ser un espai en què es promogui el debat entre els membres de la comunitat científica. Així mateix, s’inclouen continguts sobre finançament; ciència en la societat; ètica; carreres científiques; innovació; i estils de vida, entre d’altres.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’Euroscientist.

Una resposta a Blog Euroscientist

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter