Revista «Llengua & Literatura»: Nou número

«Llengua & Literatura (L&L, la revista de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (SCLL), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) adscrita a la Secció Filològica, ha publicat recentment en format d’accés obert el número 23 (2013). Aquesta publicació anual es va iniciar l’any 1986, i aplega estudis, treballs, edicions, materials i ressenyes de publicacions relatives a la llengua i la literatura catalanes, així com cròniques sobre activitats (col·loquis, commemoracions, etc.) que es relacionen amb aquest camp.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCLL, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter