«Revista Catalana de Sociologia»: Nou número

La «Revista Catalana de Sociologia (RCS)» és la revista promoguda i editada per l’Associació Catalana de Sociologia (ACS), entitat filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). La publicació es va iniciar l’any 1995 i manté dues edicions a l’any. A partir del número 24 l’edició és exclusivament digital. Recentment, la RCS ha publicat el número 28 (2012), en format d’accés obert.

La revista publica articles, crítiques de llibres i ressenyes seguint criteris de qualitat i aplica els procediments d’avaluació requerits a les revistes científiques. El seu objectiu és promoure i difondre la recerca en Sociologia i en altres ciències socials; facilitar el debat acadèmic; i així mateix, proporcionar un fòrum per als investigadors a través de la publicació de treballs empírics, teòrics o epistemològics.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’ACS, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter