Dia Internacional de les Dones a l’IEC, 2013: «Dues cultures, tres cultures o una sola cultura?»

La Secretaria Científica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, organitza la jornada «Dues cultures, tres cultures o una sola cultura?», que tindrà lloc el dimecres 6 de març, a les 19.00 h, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut.

L’acte serà presentat per Dacha Atienza, cap de Col·leccions, Recerca i Documentació del Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  i inclourà dues conferències: «De la biopoesi a la metagenòmica: per a què serveix allò que investigo?», a càrrec de Mercè Berlanga, de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (UB), i «Logos i la reflexió sobre el llenguatge: per què als filòsofs ens paguen per pensar?», a càrrec de Genoveva Martí, de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) i de la Facultat de Filosofia de la UB. A continuació, hi haurà un col·loqui entre els assistents.

D’altra banda, i en el marc d’aquesta temàtica, la revista trimestral de divulgació de la ciència en català Mètode, ha publicat un número monogràfic sobre «Dones i Ciència» (núm. 76. Hivern 2012/13).

Per a més informació sobre les activitats relacionades amb el Dia Internacional de les Dones arreu del món podeu consultar el lloc web de l’International Women’s Day 2013.

Una resposta a Dia Internacional de les Dones a l’IEC, 2013: «Dues cultures, tres cultures o una sola cultura?»

  • Observatori de la Recerca (OR-IEC) diu:

    A la Videoteca de l’IEC ja podeu consultar l’enregistrament de l’acte del Dia Internacional de les Dones a l’IEC (2013) [http://videoteca.iec.cat/entrada.asp?v_id=367].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter