Convocatòria: ENIAC (2013-1)

La Comissió Europea (CE) ha publicat la vuitena convocatòria sobre nanotecnologia ENIAC (2013-1), del programa específic de cooperació. El pressupost d’aquesta  iniciativa JTI (Joint Technology Initiatives) és de 50 milions d’euros, i vol fomentar la recerca en nanoelectrònica en un entorn de col·laboració amb la indústria. Un dels objectius primordials d’ENIAC és el de desenvolupar competències fonamentals relacionades amb la nanoelectrònica en diversos camps d’aplicació, amb la finalitat de reforçar la competitivitat i la sostenibilitat a Europa, i propiciar l’aparició d’aplicacions socials i mercats nous.

La presentació de propostes es realitza en dues fases. La primera, consisteix en la presentació d’un resum del projecte, i el termini de lliurament de la documentació finalitza el 23 de maig de 2013. La segona fase, en què s’ha de presentar una proposta de projecte completa, finalitza el 12 de setembre de 2013. Cal dipositar les sol·licituds mitjançant el nou sistema electrònic SEP.

Per a més informació sobre la convocatòria ENIAC 2013 i altra documentació d’interès podeu consultar el lloc web de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter