7è congrés internacional de partnering Bio-Europe Spring 2013

L’Ajuntament de Barcelona i la Bioregió de Catalunya (Biocat) coordinen el BIO-Europe Spring (BES), la 7a edició de primavera del congrés de partnering que es fa a Europa, de la indústria biotecnològica i farmacèutica. Aquest esdeveniment vol reafirmar la posició estratègica de Catalunya i Barcelona com a centre de negocis internacional capdavanter en ciències de la vida i en innovació, i atraure inversió estrangera.  El congrés s’ha iniciat avui i se celebrarà fins al 13 de març de 2013 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

El BES, organitzat per l’empresa EBD Group, atrau anualment els principals líders dels sectors biotecnològic, farmacèutic i financer, i d’empreses emergents destacades d’Europa, Amèrica del Nord i països asiàtics. Cal remarcar, també, el suport d’empreses de Biocat com Almirall, Amgen, Biokit, Reig Jofré, Ysios Capital i Cuatrecasas, Gonçalves Pereira.

Per  a més informació podeu consultar el programa de conferències i partnering al lloc web del BES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter