Convocatòria: Supporting public procurement of innovative solutions (2013)

La Comissió Europea (CE), amb l’objectiu de millorar les condicions econòmiques marc per a la innovació i contribuir a un creixement intel·ligent i sostenible, ha obert la convocatòria Supporting public procurement of innovative solutions per a l’any 2013. La iniciativa s’emmarca dins el programa Entrepreneurship and Innovation Programme (EIP). El pressupost total és de 6.300.000 euros.

El termini de presentacions de sol·licituds és el 28 de maig de 2013. Per a informar-vos sobre el contingut de cada convocatòria i la documentació necessària, podeu consultar el Participant Portal de la CE, així com al lloc web de l’EIP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter