Convocatòria: ICREA Sènior (2013)

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) ha convocat 15 places d’investigador sènior en qualsevol àrea temàtica. Els candidats seleccionats tindran un contracte permanent amb ICREA, i treballaran en universitats o centres de recerca de Catalunya. Es requerirà que s’incorporin a la institució d’acollida abans del mes de setembre de 2014.

ICREA Sènior 2013 s’adreça a candidats amb una trajectòria científica sòlida. Les persones interessades en participar-hi hauran d’haver obtingut preferiblement el títol de doctor/a abans del 2009, i hauran de tenir quatre anys d’experiència en centres internacionals, a nivell pre-doctoral i/o post-doctoral. Només es consideraran els candidats que tinguin una carrera de recerca i una capacitat de lideratge excel·lents.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 6 de maig de 2013, i cal fer la inscripció per via electrònica. Per a informar-vos al detall dels requeriments de les sol·licituds podeu consultar el lloc web d’ICREA. També podeu accedir a  les diverses entrades sobre ICREA publicades al Blog de l’OR-IEC.

Una resposta a Convocatòria: ICREA Sènior (2013)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter