Convocatòria: Subvenciones para el apoyo a Agrupaciones Empresariales Innovadoras (2013)

MINETUREl Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR) ha obert la convocatòria 2013 de les Subvenciones para el apoyo a Agrupaciones Empresariales Innovadoras (AEI). L’objectiu és el creixement i enfortiment dels clústers empresarials, en els quals hi ha més possibilitats per establir relacions, potenciar els fluxos de coneixement i assolir la massa crítica suficient per desenvolupar projectes d’innovació que millorin la competitivitat de les petites i mitjanes empreses.

El termini de presentació finalitza el 28 d’abril de 2013. La quantitat màxima destinada a finançar la convocatòria serà de 7.983.570 euros, si bé està condicionada a l’existència de crèdit adequat i suficient en el moment de la resolució de concessió.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del MINETUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter