La revista «Nature» analitza els canvis en la publicació científica

NatureLa ciència està canviant ràpidament i els mitjans per comunicar-la i compartir-la també han de fer-ho. Així, les pràctiques establertes de la publicació científica estan experimentant els canvis derivats de la revolució tecnològica i del moviment d’accés obert.

Un número especial de la revista «Nature» analitza les transformacions que s’estan produint en el panorama de la publicació científica. Entre d’altres, la prestigiosa revista analitza temes com els costos econòmics, els desafiaments legals o els nous rols de les biblioteques.

Per a més informació, podeu consultar el número especial de «Nature».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter