Convocatòria: Becas de introducción a la investigación para estudiantes universitarios (JAE INTRO CP 2013)

El Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha obert la convocatòria de Becas de introducción a la investigación para estudiantes universitarios (JAE INTRO CP 2013), en el marc del programa Junta para la Ampliación de Estudios (JAE). La convocatòria va dirigida a alumnes matriculats en cursos intermedis de carrera, facultats i escoles tècniques superiors universitàries. Els objectius són donar a conèixer els estudiants interessats en seguir una carrera investigadora, i les possibilitats que ofereixen els centres i instituts del CSIC, així com propiciar el coneixement dels problemes cientificotècnics actuals i els mètodes per a resoldre’ls.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 23 d’abril de 2013 i es pot realitzar a través de la seu electrònica del CSIC. Es concediran 42 beques en règim de concurrència competitiva i d’acord amb els principis d’objectivitat i publicitat. El pla de treball es desenvoluparà en els centres i instituts propis o mixtos del CSIC, sota la direcció dels investigadors.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria JAE INTRO CP 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter