Ajuts de l’Obra Social “la Caixa” a 5 centres CERCA

L’Obra Social “la Caixa” ha subvencionat cinc centres de recerca de Catalunya per a projectes de valorització, prototipatge i desenvolupament de la investigació de frontera. Els ajuts són fruit d’un conveni de col·laboració, signat el març de 2012, entre la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social “la Caixa” i cadascun dels cinc centres CERCA beneficiaris. En total, l’entitat financera destina 2,5 milions d’euros en dos anys per facilitar els primers passos perquè els resultats de les investigacions arribin a l’explotació comercial. Avui, divendres 12 de març, a les 12.30 h, es celebrarà l’acte de presentació dels ajuts que tindrà lloc a la Sala Àgora del CosmoCaixa.

Els centres CERCA que s’han beneficiat dels ajuts són: el Centre de Regulació Genòmica (CRG); l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC); l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO); l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ); i l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB).

Per a més informació, podeu consultar el programa de presentació dels ajuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter