Convocatòria: Building and Implementing Strategic Roadmaps of Demand-side Policy Measures to boost Demand for Industrial Innovations (2013)

La Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Building and Implementing Strategic Roadmaps of Demand-side Policy Measures to boost Demand for Industrial Innovations per a l’any 2013. L’objectiu és desenvolupar i implementar plans de treball estratègics per tal d’estimular la penetració d’innovacions en el mercat. La iniciativa s’emmarca dins el programa Entrepreneurship and Innovation Programme (EIP), i el pressupost total és de 950.000 euros.

El termini de presentacions de sol·licituds finalitza el 9 de juliol de 2013. Per a informar-vos sobre el contingut de la convocatòria i la documentació necessària, podeu consultar el Participant Portal de la CE, així com al lloc web de l’EIP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter