Convocatòria: Proyectos Internacionales de Cooperación Tecnológica – Programas bilaterales (2013)

CDTIEl Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) ha obert diverses convocatòries bilaterals d’iniciatives d’R+D+I liderades per empreses en el marc dels Proyectos Internacionales de Cooperación Tecnológica. La finalitat és impulsar el valor afegit de la innovació realitzada en clau internacional, reforçar les capacitats tecnològiques de les empreses i, per últim, ampliar l’impacte en els mercats globals.

La modalitat dels Proyectos Internacionales de Cooperación Tecnológica és un ajut parcialment reemborsable, amb una cobertura financera de, com a màxim, el 75 % del pressupost total aprovat (excepcionalment pot arribar al 85 %), amb un tram reemborsable i un altre no reemborsable.

Els programes multilaterals gestionats pel CDTI són EUREKA, EUROSTARS i IBEROEKA. Pel que fa als programes bilaterals, s’han signat acords amb el Canadà, Sudàfrica, el Japó, la Xina, l’Índia i Corea del Sud.

Les convocatòries bilaterals que actualment estan obertes són les següents:
– Programa Bilateral Hispano-Japonés de Cooperación Tecnológica: Convocatoria 2013
– Programa Bilateral España-Corea de Cooperación Tecnológica: Convocatoria 2013
– Programa Bilateral Hispano-Indio de Cooperación Tecnológica: 2ª Convocatoria España-India en Biotecnología (2013)
– Programa Bilateral Hispano-Indio de Cooperación Tecnológica: 2ª Convocatoria España-India en Energías Renovables (2013)

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del CDTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter