Convocatòria: Premis Sant Jordi 2014 de l’IEC

Amb l’objectiu de distingir obres i investigadors en tots els àmbits de la ciència i la cultura catalanes, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha convocat els Premis Sant Jordi 2014 que, enguany, integren trenta-quatre premis i deu borses d’estudi de les diverses seccions, fundacions i societats filials de l’Institut. Els premis es recullen en el «LXXXIII Cartell de premis i de borses d’estudi de l’IEC», i el termini d’admissió de sol·licituds finalitzarà el 2 de desembre de 2013, a les 13 hores. L’acte públic del lliurament serà el 22 d’abril de 2014.

Les modalitats del «LXXXIII Cartell de premis i de borses d’estudi de l’IEC» són les següents:

Premis generals: L’IEC convoca premis amb l’objectiu de distingir obres i investigadors en tots els àmbits de la ciència i de la cultura catalanes.

– Premis per a estudiants: Les societats filials de l’IEC convoquen premis per a estudiants amb l’objectiu d’estimular la redacció de treballs d’iniciació a la recerca sobre les activitats pròpies de cada societat.

– Borses d’estudi: Diversos organismes i fundacions convoquen, mitjançant l’IEC, borses d’estudi i ajuts amb l’objectiu d’estimular la realització de treballs de recerca en diferents àmbits científics. Aquestes borses d’estudi i ajuts es regeixen per les condicions específiques que tenen estipulades, i llur dotació està subjecta a la retenció corresponent en concepte d’IRPF.

Els premis s’atorguen a persones i a obres que destaquen per la seva vàlua científica o acadèmica. Podeu consultar els Premis Sant Jordi 2013, inclosos en el «LXXXII Cartell de premis i de borses d’estudi», que s’han lliurat aquest any a l’IEC.

Una resposta a Convocatòria: Premis Sant Jordi 2014 de l’IEC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter