Convocatòria: Programa de Investigación de la Red de Parques Nacionales (2013)

El Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, mitjançant l’Organismo Autónomo Parques Nacionales (OAPN), ha convocat la concessió d’ajuts 2013 per a la realització de projectes d’investigació científica en la Red de Parques Nacionales. L’objectiu fonamental és promoure un millor coneixement científic en matèries relacionades amb la Red de Parques Nacionales. Els projectes tindran una duració de tres anys i es podran realitzar en un o diversos parcs nacionals que formen la xarxa. El pressupost total és de 506.876 euros.

La convocatòria va dirigida a organismes públics d’investigació. En concret, les subvencions es destinaran a projectes relacionats amb les línies de recerca següents:

– Mètodes i eines d’avaluació, diagnòstic i seguiment a llarg termini d’espècies, comunitats i processos en la Red de Parques Nacionales.

– Mètodes i eines d’avaluació, diagnòstic i seguiment de la gestió així com de l’àmbit social, demogràfic, educatiu i cultural de la xarxa de parcs i les seves àrees d’influència socioeconòmica.

Es tracta d’una convocatòria competitiva del Plan estatal de I+D+i. Fins ara, s’han finançat 182 projectes d’investigació que es centren en àmbits com la biologia d’espècies endèmiques, amenaçades o indicadores; el canvi global i la predicció dels seus efectes sobre la biodiversitat, els recursos naturals i els processos ecològics; la contaminació física i química; els mètodes i eines per al seguiment d’espècies i processos; i finalment, aspectes relacionats amb el medi social, demogràfic i cultural.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 22 de maig de 2013 a través de la seu electrònica del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente.

Les bases dels ajuts, formularis i instruccions estan disponibles al lloc web del Ministerio i de l’OAPN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter