Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-CAT)

AMITL’Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas (AMIT) és una associació no excloent que pretén ser la veu, el fòrum de discussió i la xarxa de recolzament de totes les investigadores que treballen per a aconseguir la igualtat en la ciència i la tecnologia. L’AMIT es va fundar l’any 2001 per un grup de dones procedents de l’àmbit de les universitats, el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la indústria. L’associació sorgeix en el context de l’informe ETAN que promou la igualtat de gènere a la ciència.

L’AMIT a Catalunya (AMIT-Cat) realitza la seva activitat des de l’any 2004 amb l’objectiu de defensar la igualtat d’oportunitats en l’activitat investigadora, en la promoció professional i en la participació en la presa de decisions. Així mateix, denuncia les situacions discriminatòries i els seus mecanismes. En aquest sentit, du a terme un seguit d’accions tals com la participació en jornades i taules rodones, seminaris i exposicions. Tanmateix, col·labora amb administracions, institucions i fundacions nacionals i internacionals que promouen accions positives, correctores del desequilibri de sexes en la recerca científica i tecnològica.

Per a més informació, podeu consultar els Estatuts de l’AMIT-Cat al lloc web de l’associació, així com l’Agenda i altres Documents d’interés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter