Obres completes de Pompeu Fabra: Acte de presentació del novè i darrer volum

Obres Completes Pompeu FabraDes de l’any 2005, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha impulsat la publicació de les Obres completes de Pompeu Fabra, sota la direcció de Jordi Mir i Joan Solà. L’objectiu d’aquestes obres és posar l’abast del públic, convenientment editada i ordenada, l’obra de Pompeu Fabra, fins ara dispersa i en bona part introbable. La categoria científica i la significació social de l’obra de Pompeu Fabra mereixen aquest tractament editorial.

L’acte de presentació del novè i darrer volum de les Obres completes se celebrarà el dijous 30 de maig, a les 19 hores, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC (c. del Carme, 47, de Barcelona). L’acte també inclourà la donació del Fons Fabra de Jordi Mir a l’IEC i la inauguració de l’Espai Fabra a la seu de l’Institut.

Per confirmar l’assistència, es pot trucar per telèfon (932.701.620, extensió 230) o enviar per correu electrònic.

Una resposta a Obres completes de Pompeu Fabra: Acte de presentació del novè i darrer volum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter