Informe ‘Leading research economies in a changing knowledge network’ (2012)

SCIENCE WATCHScienceWatch, el portal web gratuït de Thomson Reuters dedicat a mètriques de la recerca científica i anàlisi de la productivitat investigadora, ha publicat l’informe ‘Leading research economies in a changing knowledge network (2012)’. L’estudi mostra el panorama general de l’activitat científica a Espanya comparant-la amb la de països com ara Portugal, França, Itàlia, Brasil i Mèxic.

L’informe proporciona dades sobre els impactes de les citacions en la literatura científica i com aquestes xifres han canviat al llarg del temps. També posa de relleu el contrast entre nacions amb economies i bases de recerca estables, i països en què la presència econòmica i científica, dins l’escenari mundial, ha anat en augment en els últims anys.

Podeu accedir al contingut sencer de l’informe des del lloc web d’ScienceWatch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter