Convocatòria: Línea Directa de Innovación del CDTI (2013)

El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) ha posat en funcionament la Línea Directa de Innovación, una nova eina financera cofinançada amb fons estructurals mitjançant el Programa Operativo de Investigación, Desarrollo e Innovación. L’objectiu és donar suport a projectes empresarials que impliquin la incorporació i adaptació de tecnologies noves a nivell sectorial i que suposin un avantatge competitiu per a l’empresa. Així mateix, es finançaran actuacions d’adaptació tecnològica dirigides a la introducció a nous mercats. El pressupost mínim finançable per a cada projecte és de 175.000 euros.

Els ajuts es concediran a projectes subjectes al reglament de mínimis (no podran superar l’import de 200.000 euros en termes de subvenció en tres anys fiscals) i que contemplin les condicions següents:
– La incorporació i l’adaptació activa de tecnologies que suposin una innovació a l’empresa
– L’aplicació del disseny industrial i l’enginyeria de producte que impliqui un salt tecnológic en el sector en què es mou l’empresa
– L’aplicació d’un mètode de producció o subministre nou o significativament millorat (inclosos tècniques, equips i/o programes informàtics).

Els beneficiaris finals dels ajuts són societats mercantils i cooperatives, i la duració dels projectes és d’un màxim de 18 mesos. La sol·licitud es realitzarà en línia mitjançant la seu electrònica del CDTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter