Convocatòria: Ayudas para proyectos arqueológicos en el exterior (2013)

ministerioLa Dirección General de Bellas Artes y Bienes Culturales y de Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD) ha convocat les Ayudas para proyectos arqueológicos en el exterior per a l’any 2013, amb l’objectiu de finançar projectes internacionals de recerca i intervenció arqueològica. Tindran una atenció prioritària aquells que es plantegin en el marc dels convenis de cooperació cultural subscrits per l’Estat espanyol amb altres països i prèviament informats per l’ambaixada d’Espanya al país on es desenvoluparà el projecte. Les activitats es podran realitzar des de l’1 de gener de 2013 fins el 30 de juny de 2014.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals a partir del 17 de maig del 2013. Podeu consultar detalladament la convocatòria al núm. 117 del Boletín Oficial del Estado (BOE).

En aquest context, cal fer referència als ajuts concedits a la convocatòria de l’any 2012 a 30 grups d’universitats espanyoles amb projectes d’arqueologia internacional. Finalment, el Ministerio de Hacienda va denegar algunes subvencions concedides amb l’argument què pertanyien a comunitats autònomes que incomplien els objectius de contenció de dèficit públic. La notícia es va publicar el 7 de febrer de 2013 al diari El País.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter