Convocatòria: RecerCaixa (2013)

El programa RecerCaixa ha obert la quarta convocatòria d’ajuts a la recerca per a finançar projectes desenvolupats per investigadors de les universitats i centres de recerca de Catalunya. L’objectiu és impulsar la recerca científica d’excel·lència al nostre país i apropar la ciència a la societat, fent-la partícip dels avenços de científics i dels beneficis humans i socials. Enguany, l’Obra Social ‘la Caixa’ hi destinarà un total de 1.800.000 euros, i el finançament màxim que pot rebre un projecte, inclòs l’overhead institucional, és de 100.000 euros.

Els projectes de recerca hauran de tenir una vinculació clara i directa amb les àrees d’educació; inclusió social; discapacitat; ocupació; i per últim, salut pública. A la convocatòria s’hi podrà presentar qualsevol investigador doctor, amb contracte estable amb una universitat o centre de recerca, públic o privat, radicat a Catalunya. El termini de presentació de les sol·licituds és del 20 de maig al 16 de juny del 2013 i es realitzarà a través del portal web de RecerCaixa.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web de RecerCaixa, així com les diverses entrades publicades al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter