Plataforma Coneixement, Territori, Innovació (CTI)

La Plataforma Coneixement, Territori, Innovació (CTI) és un projecte estratègic promogut per les universitats membres de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i per la patronal Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) per enfortir el desenvolupament econòmic i social de Catalunya. L’objectiu és promoure la interacció i la cooperació estable entre les universitats, el món empresarial i les administracions publiques de Catalunya per tal de treballar conjuntament pel progrés social, la competitivitat econòmica i la vitalitat cultural.

La Plataforma CTI és una eina de suport al creixement econòmic i el progrés social basat en el coneixement, la tecnologia i el valor afegit. Per a dur a terme aquesta tasca desenvolupa diverses activitats com les Jornades Catalunya futura; produeix informes i estudis; elabora l’Atles de coneixement que recull les millors pràctiques nacionals i internacionals en aquest àmbit; i fomenta la producció de projectes estratègics. Així mateix, elabora i facilita documentació sobre temes concrets emmarcats en les necessitats detectades de la iniciativa.

El projecte també compta amb el suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i diverses empreses. Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Plataforma CTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter