Convocatòria: Acción Estratégica Economía y Sociedad Digital (AEESD 2013)

El Ministerio de Industria, Energía y Turismo (MINETUR), en el marc de l’Agenda Digital para España i del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), ha obert la convocatòria Acción Estratégica Economía y Sociedad Digital (AEESD 2013). Els objectius són desenvolupar l’economia digital, reduir costos de gestió en l’administració i millorar el servei al ciutadà, així com enfortir el sector TIC espanyol i impulsar l’R+D+I en les indústries del futur. La quantitat total màxima dels ajuts convocats és de 44,7 milions d’euros en subvencions i 422,4 milions en préstecs.

Els ajuts es destinaran prioritàriament a projectes d’R+D+I en els àmbits temàtics següents:
1. Indústries del futur
2. Ciberseguretat i confiança digital
3. Aplicacions i solucions TIC orientades a la millora de la competitivitat de la pime
4. Evolució de l’administració electrònica
5. Aplicacions de gestió mediambiental
6. Aplicacions i solucions relacionades amb els continguts digitals

Els beneficiaris de la convocatòria podran ser empreses, organismes d’investigació i agrupacions o associacions empresarials. Els projectes es podran realitzar en la modalitat individual o la de cooperació. El termini de presentació de sol·licituds per a projectes individuals i coordinadors dels projectes de cooperació és del 24 de maig fins el 6 de juny del 2013. El termini per a les entitats participants en projectes de cooperació  és fins el 12 de juny del 2013.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria AEESD 2013 al Boletín Oficial del Estado (BOE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter